Мангал ручної роботи виготовляється із сталі товщиною 5 мм, що забезпечує міцність та довговічність конструкції. Жаровня мангалу посилена по периметру квадратом 10х10 мм, запобігаючи її деформації.
Кришка мангалу дозволяє отримувати соковитіший і смачніший шашлик, стейки та інші страви. Вона також може використовуватися як коптильня для копчення м'яса, риби, овочів та інших інгредієнтів. Кришка обладнана димоходом та термометром, що дозволяє регулювати температуру при копченні.
Розміри жаровні складають 65х35х14 см, а розміри буржуйки - 33х35 см, при цьому обидві частини мають товщину. 5 мм.
Мангал пофарбований вогнетривкою фарбою, яка забезпечує збереження його зовнішнього вигляду протягом тривалого часу.
Однією з переваг даної моделі є можливість одночасного приготування улюбленої страви у казані та копчення різних делікатесів під кришкою мангалу з можливістю регулювання температури. Це розширює функціональність та варіативність використання мангалу, дозволяючи насолодитися різноманітними кулінарними можливостями.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.